Witgoed huren?

Alles over koelkasten
Koelkast Huren

vanaf €10,99 p/m

Alles over vriezers
Vaatwasser Huren

vanaf €9,99 p/m

Alles over wasmachines
wasmachine Huren

vanaf €9,99 p/m

Alles over droger
droger Huren

vanaf €10,99 p/m

Alles over vriezers
vriezer Huren

vanaf €7,99 p/m

Hoe werkt witgoed huren?
1. Kies je abonnement

Kies het gewenste product & de looptijd

2. de bezorging

De bezorging is gratis wanneer het jou uitkomt!

3. Geen zorgen meer

Gratis installatie en opruiming van het oude product

De voordelen van witgoed huren
Uitgelichte berichten

witgoed huren

De zoektocht naar een geschikte aanbieder van witgoed kan een hele klus zijn. Vervolgens staat u ook nog voor de keuze uit een breed scala producten dat wordt aangeboden. Om u daar een handje bij te helpen is allesoverwitgoed.nl opgericht. De beste tips en waardevolle informatie over alle soorten witgoed waarmee de keuze een stuk gemakkelijker zal worden. Witgoed huren zal daarnaast in het speciaal besproken worden.

Het huren van witgoed brengt namelijk vele voordelen met zich mee en is een zeer toegankelijke mogelijkheid. In heel Nederland kunnen personen gebruik maken van deze optie. Wij vertellen u alvorens deze keuze graag meer over het huren van witgoed.

duurzaam witgoed huren

U kiest voor een duurzame oplossing en draagt daarmee bij aan een betere wereld. De producten die door ons worden aangeraden zijn duurzame apparaten. Daarnaast heeft u een vrije keuze om voor een nieuw product te gaan of een refurbished product. Refurbished betekent dat het product gebruikt is dat alvorens u het in huis neemt volledig is opgeknapt door experts. Een refurbished product wordt grondig schoongemaakt en voorzien van nieuwe onderdelen indien nodig. Hiermee wordt de vraag en dus de productie minder. Een extra duurzame keuze dus.

Service & financiën bij het huren van witgoed

Het huren van witgoed is verder een voordelige keuze voor uw portemonnee. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van hoge aanschaf- en servicekosten. Dit krijgt u van de meeste aanbieders. Uw oude product wordt overigens vaak meegenomen zodat u dit niet zelf hoeft te doen. Tot slot worden kapotte producten die u huurt direct gerepareerd of vervangen. U betaalt maandelijks een vast bedrag en komt zo niet voor verrassingen te staan. Wel zo eerlijk.

Vragen over het huren van witgoed?

Twijfelt u nog over het een en ander? Of heeft u simpelweg een aantal vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op!